Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

MAGI XMG Απόδειξη Ενδιαφέροντος 2015 μέρος 2ο Ξεκινάει στις 01-08-2015 Οι εγγραφες ειναι ανοιχτές

MAGI XMG Απόδειξη Ενδιαφέροντος 2015 μέρος 2ο ξεκινάει στις 01-08-2015


MAGI Coin το επόμενης γενιάς ψηφιακό νόμισμα! Λογαριασμός twitter @103tango 

Οι τράπεζες δίνουν ενδιαφέρον, αλλά όχι πάρα πολύ! Το MAGI το κάνει αυτό καλύτερα! Το νόμισμα MAGI  είναι το ψηφιακό νόμισμα του μέλλοντος, δίκαιο, μοναδικό και για όλους τους ανθρώπους που ζουν παντού!

Κανόνες για το MAGI Απόδειξη Ενδιαφέροντος 2015 μέρος 2ο


Τα βασικά στοιχεία ειναι πολύ απλά


Χρονική περίοδος: Η απόδειξη του ενδιαφέροντος θα διαρκέσει δύο μήνες.

Πότε μπορώ να εγγραφώ για να συμμετάσχω; Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές: 07/01/2015


Πώς μπορώ να εγγραφώ; Πείτε μου ότι θέλετε να συμμετάσχετε εδώ: http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=3990.msg93574#msg93574. Η εγγραφή γίνεται με την ανάρτηση της MAGI  διεύθυνση σας απαντώντας εδώ ή στο bitcoingarden.tk, cryptotalk.us, cryptos.us, cryptocointalk.com και στο altcoinsfoundation.com


Τι πληροφορίες πρέπει να συμπεριλάβω; Γράψτε την
διεύθυνση του πορτοφόλιού σας MAGI σαν απάντηση εδώ: http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=3990.msg93574#msg93574 (μόνο μία διεύθυνση επιτρέπεται να συμμετάσχει, όλες οι διευθύνσεις θα δημοσιοποιηθούν στο τέλος της εγγραφή για το συμφέρον της δικαιοσύνης της καμπάνιας.)(Μία μόνο διεύθυνση άνα άτομο επιτρέπεται να συμμετέχει).

Η ομάδα θα ελέγξει την αρχική ισοτιμία της διεύθυνσης, καθώς και ότι η ισορροπία θα αρχίσει να συμμετέχουν στην Απόδειξη Ενδιαφέροντος.


Πότε θα λάβω τον
τόκο μου; Οι τόκοι θα καταβάλλονται στις 01/10/2015

Τι θα συμβεί αν έχω περισσότερα MAGI στο πορτοφόλι μου την 01/10/2015; Θα λάβετε τόκους επί του παρόντος στο πορτοφόλι σας κατά την ημερομηνία αυτή. (Πλεονέκτημα συμμετοχής)


Τι θα συμβεί αν έχω λιγότερο XMG στο πορτοφόλι μου στο 01/10/2015;Δεν θα λάβετε κανένα ενδιαφέρον από την καμπάνια, αν η αρχική ισορροπία σας έχει μειωθεί περισσότερο από 15% στο τέλος της εκστρατείας! (Επιστροφή συμμετοχής)


Τι θα συμβεί αν τα MAGI έχουν χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή αγαθών; Αυτό δεν έχει καμία αρνητική επίδραση στο ενδιαφέρον σας. (Απαιτείται Απόδειξη)


Πώς θα
διανέμεται το ενδιαφέρον που θα προκύψει; Το ενδιαφέρον θα διανεμηθεί μέσω ενός ειδικού υπολογισμού. Αυτό μπορεί να επηρεάζεται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, το επίπεδο του ταμείου και το συνολικό αριθμό των κερμάτων που συμμετέχουν. Η ομάδα θα ελέγχει τις διευθύνσεις τυχαία και θα καταγράφει τα κέρματα σε αυτές τις διεύθυνσεις. Με βάση αυτό τον υπολογισμό θα δωθούν οι τόκοι!

Ποιος θα πληρώσει τον τόκο για αυτη την Απόδειξη Ενδιαφέροντος; Έλαβα τη δωρεά των 25.000 MAGI .(Για δεύτερη φορά! Αγαπώ αυτόν τον τύπο). Κατόπιν αιτήματος του, ο δότης θα παραμείνει ανώνυμος! Οι πληρωμές θα γίνονται από εμένα.


Οι τόκοι θα καταβάλλονται στον καθορισμένο πορτοφόλι. Αλλαγές των
διεύθυνσεων των συμμετεχόντων  κατά τη διάρκεια της Απόδειξη ενδιαφέροντος είναι δυνατή μόνο μία φορά ανά χρήστη κατά την περίοδο δύο μηνών (η αλλαγή δεν προτείνεται, όμως). Τα ανταλλακτήρια ή διεύθυνσεις πορτοφολιών σε ανταλλακτήρια αποκλείονται από τη συμμετοχή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ομάδα  εχει το δικαίωμα να στειλει μια προειδοποίηση σε ένα μέλος με μειονέκτημα νομισμάτων, ότι τα νομισματά του έχουν μειωθεί άνω του 15% σε τακτικούς τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους των πορτοφολιών τους.Αν έχετε ερωτήσεις, μην διστάσετε να ρωτήσετε εμένα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοναδικό
M7M PoS II PoW PoM Coin of the Magi δείτε εδώ : https://bitcointalk.org/index.php?topic=735170.0

For the original version in english go here https://bitcointalk.org/index.php?topic=1096217.msg11678738#msg11678738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου